Kundomdömen

Nöjda kunder i Spanien med Etvab fastigheter

Vi har guidat och visat många kunder under de gångna åren, vi vill dela med oss av den glädje vi känt när kunder blir nöjda och vårt arbete ger frukt, många har blivit våra vänner, många har återkommit efter 10-20 år, ett gott betyg tycker vi.

"Tack för senast. Alltid lika trevligt att stanna till hos dig och prata lite. Det är klart att man hamnar hos Etvab, det kallas för förtroende." (nöjda köpare i Villamartin)

"Du har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med prisförhandlingen. Jag uppskattar det verkligen!" (nöjd kund i La Cala)

"Nu är vi “installerade” och registrerade och allt har gått över förväntan. Än en gång tack för en bra guid-ning i fastighetsdjungeln på spanska sydkusten. Kom gärna och hälsa på om du/ni har vägarna förbi." (nöjd kund i Nerja)

"Först och främst vill vi tacka dig och Gunilla för den tid som ni la ner på vår Spanienresa! Det krävs en hel del jobb för att allt ska klaffa! Det var i alla fall 5 givande dagar, vi hann med en massa objekt och du ställde upp till 100% från tidig morgon till sena kvällar och dessutom lördag och söndag! Mycket uppskattat! Tusen tack!" (nöjd köpare i Villamartin som skrivit igen) ….. "Vill att ni ska veta att vi är mycket tacksamma för det arbete ni lägger ner! En sak är säker vi valde i alla fall rätt mäklare! Ha det så bra och hälsa Lars, vi hörs igen!"

"Vi har snart varit en hel vecka i vår nya lägenhet och det är nu dags för oss att tack er för ert fantastiska support och arbete. Vi har varit jättenöjda med er. Från första dagen då vi möttes i Globen, kontakten via mail, lägenhetbesöken och ända tills vi fick nycklarana i vår hand. Ni har varit helt otroliga i ert engagemang med att få våra drömmar uppfyllda.
Behöver ni någon referens för ert framtida arbete så ställer vi gärna upp. Kommer någon av våra vänner vilja söka sig hit kommer vi givetvis rekommendera ER."

"Kanon, tack för hjälpen! Det känns verkligen jättekul!" (nöjd köpare i Nerja)

"Tack så mycket för all er hjälp, jättesnällt!" (nöjd köpare i Polaris – Hacienda Riquelme)

"Vi har varmt rekommenderat er till våra vänner och bekanta! Tack för allting så länge, men vi kommer säkert att höra av oss flera gånger!" (nöjd köpare i Cumbre del Sol)

"Tack för hjälpen så här långt. Än en gång, tack för att ni båda är så fantastiskt tillmötesgående. Ha det gott och hälsa Lasse från oss båda." (nöjd köpare i Villamartin)

"Hej Lasse och Gunilla, vi har nu flyttat in i vår lägenhet. Vi vill tacka er så hjärtligt för all hjälp och utmärkt förmedling. Om ni har vägarna förbi hör av er så bjuder vi på middag." (nöjda köpare i Marbella)

"Efter att vi firat hela dagen och allt var klart med banken vill vi tacka för att ni hjälpt oss att hitta vår fina lägenhet, stort tack!" (nöjda kunder Mazarron)

"Vi befinner oss nu i lägenheten sen en vecka tillbaka och svettas och inreder vår lägenhet. Det känns mycket bra! Hoppas att du har det bra i Spanien eller Sverige." (nöjd köpare i Campoamor)

"Tusen tack Gunilla & Lasse! Hoppas vi ses i Spanien i augusti!" (nöjda köpare i Polaris)

"Tycker du hade organiserat allt grymt proffsigt, bra objekt och rundvisning och framför allt har du svarat väldigt snabbt och utförligt på alla tusentals frågor. Om jag hör någon som är intresserad av att åka ner och köpa objekt i denna del av Spanien kommer jag definitivt rekommendera er. Utan tvekan!" (nöjd kund Costa del Sol)

"Ett STORT tack för din hjälp, support och insats. Jag kommer att rekommendera er varmt till alla andra här som vill hitta lägenhet i Spanien. Jag trodde inte att det fanns så bra svenska mäklare."
(nöjd kund i Torrevieja)